Jdi na obsah Jdi na menu
 


Železný Brod - Tj Rumburk 16.11.2013

18. 11. 2013

V sobotu 16.11. jsme vyrazily směr vyšší kopce, do Železného Brodu. Počasí nám letos přálo a naštěstí nenapadly hory sněhu jako loni, cesta o to byla rychlejší a příjemnější. Moc jsme se do Brodu netěšily, už hlavně díky tomu, že nás čekala začouzená hala podobná tanečnímu sálu. Pan rozhodčí musí mít do dnes bolesti zad z toho neustálého vyklánění z "empajru", aby viděl na podávající hráčku.  S podmínkami cizího prostředí i s rozhodčím jsme se popraly první zápas celkem statečně. Chyběli nepříjemní domácí fanoušci, což nám přispělo k lepší hře. Ikdyž je pravda, že naše hra byla jako na horské dráze. První set jsme vyhrály až v těsné koncovce 25:22, druhý set jsme doslova soupeřky smázly 25:12 a třetí set byl opět vyrovnaný a skončil výhrou 25:23. Byly jsme rády, že se trenér ve zdraví dožil konce  a první tři body byly na kontě. 

Hlavní sestava: N-Nováková J., U-Škvorová D.,S-Jindrová N.,Pifková R., B-Jindřichová V., Milcová 

 

Druhý zápas trenér začaroval sestavu. Posadil zkušenosti a nasadil mládí. První set jsme měly pod kontrolou, tedy myslely jsme si to do doby, kdy byl stav 21:7 pro nás. Pak přišel zvrat a stav se otočil. "Nekoukejte na hřišti jak veverky a koukejte už něco složit", dával trenér instrukci. My však jako veverky koukaly dál a nečekaně jsme prohrály 31:29. Sestava se vrátila do původního obrázku z prvního zápasu. Prohru v prvním setu nemůžeme připisovat mladým hráčkám, protože my byly ty, které jim nepomohly. Druhý zápas pokračoval opět horskou dráhou. Výhrou 25:19 jsme to potvrdily, ale třetí set byl opět v neustálé dvoubodové ztrátě a tu jsme nestihly do konce setu dotáhnout. Soupeřky vedly 2:1 na sety. Musely jsme dorovnat stav a jít do pátého setu, když jsme chtěly alespoň dva bodíky. A to se nám povedlo. V pátém setu ve vedení 5:1 jsme zkazily podání a hned se stav obrátil a prohrávaly jsme 6:5. Ve vedení 8:7 jsme točily strany. Od této doby nám pomohli i naši chlapi, kteří dohráli zápas ve vedlejší hale a přišli nás povzbudit do koncovky. Byli v malé temné hale velmi slyšet. Konečně byly dlouhé výměny v náš prospěch a závěrečným bodem na 15:11 jsme byly rády alespoň za dva bodíky. 

Hlavní sestava: (první set: N-Hýblová M., U-Pifková, S- Jindrová N., Hýblová A., B-Jindřichová, Milcová), další čtyři sety byla sestava: N- Nováková, U-Pifková, S- Jindrová N., Hýblová A., B-Jindřichová, Milcová 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gabi si už moc ze zápasu nepamatuje :-)

(Martin, 18. 11. 2013 21:40)

Jak to bylo s tou sestavou ve zbývajících čtyřech setech druhého zápasu? A třetí set to také nebylo až do koncovky ve ztrátě o dva body (to by se neprohrálo 24:26).

Móc pěknej brejk :-)

(Honza, 18. 11. 2013 20:59)

Zaplať pán bůh za dvě výhry jinak bych se bál o trenéra, lékaře, agenta, managera a kardiaka čekatele v jedné osobě :-) .....