Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Tatran Střešovice - TJ Rumburk

20. 10. 2014

 V sobotu 18.10.2014 jsme zavítaly k soupeřkám do Střešovic. Ve velké hale jsme měly po celé dva zápasy problémy s dlouhým plachtícím podáním. Nahravačce jsme to o moc neulehčily a převážná část náher putovala na hlavní kůl, kde už na nás čekal dobře postavený dvojblok. Soupeřky měly výborné pole, takže naše ulejvky byly neúčinné. Nejvíce jsme bodovaly tím, že jsme soupeřkám vytloukaly blok. Přes všechny tyto potíže jsme se soupeřkami držely vždy první tři sety krok. V obou zápasech byly čtvrté sety napůl odevzdané, jako by došly síly a chuť. I střídání bylo složité, naše lavička byla poloprázdná. Bohužel jsme tedy neurvaly ani bod. Teď nás čeká volno a až 1.11.2014  hostíme doma soupeřky z Liberce. Díky domácímu publiku podáme snad lepší výkony.

 

Hlavní sestava 1.zápas :  N - Nováková, U - Jurková, S - Jindrová N., Hýblová A., B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Pifková

Hlavní sestava 2.zápas :  N - Nováková, U - Pifková, S - Jindrová N., Skružná, B - Jindřichová, Jurková, libero - Hýblová M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář