Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rumburk - TJ Tatran Střešovice "B"

dsc_0884.jpg

Další sobotní dvojzápas se odehrál na domácí palubovce. 

Tentokrát jsme hostily soupeřky z Prahy. Na podzim jsme se u nich držely, ale neurvaly jsme ani bod. Dělal nám problém hlavně jejich plachtící servis. U nás toho nevyužívaly a často podání kazily. Využily jsme situace a první set jsme soupeřky smázly 25:10. 

dsc_0889.jpg

 

 

 

Druhý set byl v režii soupeřek, které nás ke hře moc nepustily. Byla potřeba vybojovat alespoň bod, který se potvrdil ve třetím setu, Vyhrály jsme 25:17. Už teď jsme byli spokojené, přesto nás lákaly body tři. Po celý čtvrtý set jsme si držely slušný bodový náskok, v koncovce jsme znervózněly a soupeřky začaly náskok dotahovat. 

Poslední výměna byla velmi dlouhá, ke složení posledního bodu jsme potřebovaly 4x útočit, než se rozhodlo. Poslední míč byl v náš prospěch. Tři body byly na kontě. yes dsc_0898.jpgNečekaně vybojované vítězství. smiley Velká pochvala patří také lavičce, která nás hnala kupředu svým fanděním. 

 

 

 

 

 

Hlavní sestava: N - Nováková, U - Jurková, S - Jindrová N., Skružná, B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Špačková

Střídaly: Pifková, Petroušková, Jindrová A., Hýblová A., Hýblová M.

 

Druhý zápas se zamíchalo se sestavou, "omladilo se". Byl to risk, který se vydařil. Na hřišti to obě mladé hráčky oživily. Dařilo se podání, znepříjemňovaly jsme soupeřkám rychlejší útoky. Velmi úspěšně jsme blokovaly a přinutily tak trenérku hostujících k prostřídání všech útočících hráček. Sestry Hýblovy se chytly velmi dobře, na nahrávce i na útoku to šlapalo. Do poslední chvíle jsme bojovaly i v poli. První set jsme 25:23 získaly my, dostaly tak soupeřky pod tlak a stejným způsobem tlačily i ve druhém setu. Ten se obešel bez dramatické koncovky. Byly jsme na koni a ve vedení 2:0. Opět jsme už měly na kontě minimálně bod, my ale chtěly víc. Soupeřky se ale nechtěly vzdát a v koncovce třetího setu nás opět dohnaly. Za stanu 22:22 byla dlouhá velmi bojovná výměna, kterou si vydřely soupeřky. Jejich zkaženým podáním jsme vyrovnaly na 23:23. Ještě jsme se dostaly do vedení 24:23. V této době přišly tři chyby, a to špatnou obranou v poli, útok do bloku a jeho nevykrytí a na konec eso. Soupeřky snížily stav na 1:2 na sety. Nesměly jsme se psychicky položit. Ve čtvrtém setu jsme bojovaly znovu. Z posledních sil jsme chytly slinu a soupeřky smázly 25:10. I ve druhém zápase jsme si vydřely plný počet bodů. yes dsc_0915.jpg

Hlavní sestava: N- Hýblová M., U - Jurková, S - Jindrová N., Hýblová A., B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Špačková

Střídaly: Pifková, Jindrová A., Petroušková, Skružná, Nováková

 

 

 

 

Soupeřky měly viditelně menší věkový průměr než my. Přesto jsme zabodovaly na plné čáře. K vidění byly dlouhé výměny, při kterých jsme měly výbornou obranu na síti a v poli. Opět trenér zabodoval taktickým střídáním. Na zápas jsme se sešly v plném počtu. 

dsc_0890.jpg

Tento dvojzápas jsme podaly nejlepší výkon v ligové sezóně a ukázaly jsme, že do 2.ligy patříme. yes

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář