Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tj Rumburk - Mnichovo Hradiště

11. 2. 2013

 V sobotu 9.2.2013 se odehrál jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny a to o obhájení špičky KP 1, a to s hráčkami Michova Hradiště. Skvělé domácí zázemí dělali fanoušci a střídající lavička. 

Mnichovo Hradiště přijelo v plné síle, nechyběly ani dvě vysoké blokařky, které nám při obraně na síti dělaly občas veliký problém. V prvním zápase jsme nasadily ostré tempo. Radou trenéra bylo, vytlačit soupeřky podáním a tak znemožnit útok středem. To se nám v prvních dvou setech dařilo a byli jsme ve vedení 2:0 a to velkým rozdílem 25:13 a 25:17. V třetím setu jsme polevily a pustily soupeřky více ke hře středem, nechaly jsme si ujet koncovku a začly dotahovat pozdě, třetí sadu jsme prohrály 27:25. Avšak ve čtvrtém a posledním setu jsme kralovaly a nepustily soupeřky více než na 15 bodů. První zápas skončil výhrou 3:1. 

Po hodinové pauze přišel druhý zápas. Cílem bylo, snažit se vyhrát i druhý zápas, pokud prohra, tak až v pátém setu. První set jsme prohrály rozdílem pouhých dvou bodů, to nás nějak zlomilo a ve druhém setu jsme přestaly skládat důležité nahrávky. Nedařil se servis, dávaly jsme podání na jistotu a tím jsme umožnily soupeřkám nekompromisní útok středem. Druhý set skončil velkým rozdílem 25:15. Ve třetím setu šlo už o hodně. Opět jsme začaly tvrdším podáním, lépe jsme stavěly obranu na síti a hodně míčů jsme posbíraly v poli. V tomto setu jsme ovládly koncovku a vyhrály 25:22. Tím jsme soupeřky zlomily a čtvrtý set jsme opět byly na koni my a došlo na losování před pátým setem. V něm jsme si držely slušný náskok a točilly strany za vedení 8:2, do koncovky jsme udělaly pár zbytečných chyb, ale na vítězství 15:11 to stačilo.

Z dnešního dne nám přibylo krásných 5 bodíků. V obou dvouch zápasech byly k vidění dlouhé a bojovné výměny.

A jak hráčky zkonstatovaly útlum v prvních dvou setech ? "V prvních dvouch setech jsme Péťo odpočívaly, pauza byla krátká."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dobrý

(Honza , 16. 2. 2013 21:45)

Zdar tady to nějak ožilo!

Re: Dobrý

(Nikča, 19. 2. 2013 21:33)

Koukáš viď ?