Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rumburk - Bižuterie JBC "B"

5. 3. 2014

Jsme tak v půlce jarní části sezóny a nás už čekají jen soupeřky z vrchní části tabulky. Jedny z nich byly juniorky z Jablonce (Bižuterie JBC "B"), které jsme hostily v sobotu. Dlouho očekávaný soupeř, na kterého jsme se docela těšily. Kádr složený ze samých mladých šikovných a pohyblivých hráček. I když k nám dorazily v oslabené sestavě, nenechaly nám nic zadarmo. Každý bod jsme si musely vybojovat. Musely jsme se také poprat s tím, že jsme po dlouhé době změnily nahravačku, které jsme zároveň musely pomoci, dostat se do hry. Dařilo se nám na bloku a celkem i na útoku. Soupeřky měly nepříjemné podání, které nám také často dělalo problémy. Při jejich pěkném příjmu nám rozhazovaly obranu na síti rychlou hrou, často útočily i z trojek a úspěšně. Výsledky tomu neodpovídají, ale soupeřky nás pěkně potrápily. První zápas jsme vyhrály 3:0. 

Hlavní sestava: N - Jindrová A., U - Pifková, B - Jindřichová, Plíhalová, S - Dopitová, Jindrová N. , libero - Špačková

 

Druhý zápas se pozměnila sestava, ale obraz hry zůstal stejný. Přestože jsme dělaly spoustu nevynucených chyb, byl druhý zápas jednodušší. U soupeřek byla ponurejší atmosféra, nahrávka začala být nepřesná, a proto nás už tolik útokem nepotrápily. Jen škoda, že jsme opět ve třetím setu, kdy trenér vystřídal dvě zkušené hráčky, nepomohly a nechaly tak soupeřky rozjet. Protáhly jsme si druhý zápas o jeden set, kdy se do čtvrtého setu vrátila původní sestava a zakončila vítězně 3:1 na sety. 

Hlavní sestava: N - Hýblová M., U - Škvorová, B - Plíhalová (Svobodová), Jindřichová, S - Dopitová, Jindrová N. (Hýblová A.), libero - Pifková 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář