Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Lokomotiva Plzeň - TJ Rumburk

9. 3. 2015

Do konce sezóny nám zbývaly tři dvojzápasy, a to se třemi nejsilnějšími týmy. Jedním z nich byla Plzeň, kam jsme vyrazili už v pátek na večer, užili jsme si pěkný večer a vymýšleli taktiku, jak něco uhrát v oslabené sestavě. Na zápase chyběla Jurková na útoku. 

V prvním zápase jsme se praly se servisem soupeřek, měly jak nepříjemné plachty, tak smečované podání. Naše nahrávačka nahrávala často z půlky hřiště do kůlů. Moc jsme toho nepředvedly. V prvních dvou setech jsme si daly pouze 17 bodů, ve třetím jsme si nechaly utéct slušný náskok a prohrály až 26:24. První zápas jsme prohrály 3:0.

Hlavní sestava:  N - Hýblová M., U - Skružná, S - Jindrová N., Hýblová A., B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Špačková

Střídaly:  Jindrová A., Pifková (zraněná), Michalinová

 

Druhý zápas měl stejný průběh i s pozměněnou sestavou. Opět jsme měly problém s příjmem,což nám znemožňovalo možnosti útoku, Ani v jednom setu jsme si nesáhly na dvacítku. Takže opět bez bodu.

Hlavní sestava: N - Jindrová A., U - Skružná, S - Jindrová N., Hýblová A., B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Špačková, Pifková

Střídaly: Hýblová M. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář