Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rumburk a Děčín - Tatran Střešovice 6. 11. 2021

9. 11. 2021

V sobotu 6. 11. 2021 jsme odehráli doma další mistrovské dvojutkání s dosud vedoucím týmem 2. ligy žen ve volejbalu - Tatranem Střešovice. Oslabeni o zraněnou vysokou blokařku jsme museli improvizovat na bloku, což proti tak silnému soupeři, který měl v týmu pendlující hráčky z 1. ligy nebylo jednoduché.

V 1. zápase jsme měli problémy s účinným podáním soupeře a my naopak mnoho servisů pokazili. I přesto bylo utkání velmi vyrovnané a rozhodovaly nevynucené chyby, kterých jsme se bohužel dopustili více. Takže nakonec 3:2 pro Střešovice a jen zisk 1 bodu pro nás.

Ve 2. utkání jsme opět nezačali nejlépe a poměrně brzy prohrávali v 1. setu značným rozdílem. Přesto se naše děvčata zázračně vzchopila, začalo se dařit na přihrávce, mezihra se také podstatně zlepšila, set jsme vyhráli a další dva sety nedala děvčata soupeři žádnou šanci a 3:0 pro nás a 3 body do tabulky. Oba zápasy trvaly pro zajímavost 3,5 hodiny hry, což svědčí o velké vyrovnanosti obou celků z čela 2. ligové tabulky.

Sestava: Ácsová Kat., Ácsová Kar., Beranová, Bojčevová, Demuthová, Hýblová A., Hýblová M., Jindřichová, Jindrová (Benešová), Strzepková L. a zraněná Strzepková E.

img-20211106-wa0001.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář