Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rumburk a Děčín - Slovan Chabařovice (15. 2. 2020)

Na favorizované Chabařovice jsme potřebovali podat  na vítězství jen mimořádný výkon a to se nám plně podařilo. Souboj o čelo tabulky vyzněl tentokrát pro nás. Po prvním těžce vyhraném setu jsme začali soupeře přehrávat ve všech herních činnostech. Především blok byl téměř stoprocentní. Naše děvčata hrála neskutečně obětavě a soupeřky si s námi nevěděly vůbec rady. Takže během hodiny 3:0 pro nás. Druhý zápas se opět v prvních dvou setech vyvíjel jako předchozí. Začátek vyrovnaný, potom přišel náš velký tlak a 2:0 jsme vedli. Ve třetím setu jsme polevili, ukolébali se vedením a soupeřky toho využily k zisku setu. Čtvrtý set jsme hned od začátku vedli o 5 bodů a zápas dotáhli do vítězného konce. Obě utkání měla výbornou úroveň. Diváci byli velmi spokojeni a dali to hlasitě najevo při naší děkovačce.

Po delší době jsme nastupovali téměř kompletní. Chyběla jen výborná přihrávající smečařka, která však naskočí do hry až na podzim. Cílem je samozřejmě co nejlepší umístění v tabulce a dobrá sportovní a společenská reprezentace Děčína a Rumburku.
 

img-20200216-wa0009.jpg

 
Sestava: Ácsová, Beranová, Bojčevová, Demuthová, Hýblová A., Hýblová M., Jindřichová, Plíhalová, Strzepková E., Strzepková L.
 
Trenér Petr Dopita
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář