Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neratovice - TJ Rumburk

V sobotu 19.3. bylo poslední utkání v hale obchodní akademie v Rumburku. Naše družstvo žen potřebovalo dvakrát vyhrát, aby zachránilo předposlední příčku. Na dvojutkání dorazilo družstvo z Neratovic.

V prvním zápase jsme nastoupily s povinností vyhrát a to se nám také podařilo po čtyřsetové bitvě, kde jsme je vytlačily výborným plachtícím i tvrdým servisem a znemožnily jsme jim rozehru. Velmi dobrý příjem pomohl k výborným náhrám a perfektnímu útoku. První zápas tedy skončil vítězstvím 3:1.

Stále jsme nevěděli výsledek dvojutkání Mnichova Hradiště, proto bylo důležité vyhrát pro jistotu i druhý zápas. Ten však nezačal velmi dobře a hned jsme byli pod tlakem 2:0 na sety. Ve třetím setu se to vše otočilo a už šlo vše jen ve prospěch našeho družstva. Dohráno bylo až v pátém setu 15:12 ve prospěch našim.

Radost byla ohromná, poskočili jsme z posledního místa. Velmi pěkně zakončená sozóna.

Díky všem, co nám po celou dobu zařizovali perfektní servis, jak v domácím prostředí, tak při zápasech venku, ale také těm, kteří nás chodili pravidelně podporovat a fandit nám. Děkujeme za krásnou vytvořenou atmosféru.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář