Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme zlato ! :)

31. 3. 2014

Poslední a zároveň rozhodující zápas sezóny jsme odehrály proti soupeřkám z Liberce. Šlo nám o 1.místo v tabulce a o přiblížení se k baráži o 2.ligu. Po rozcvičení přišly instrukce od trenéra: "Je potřeba získat alespoň 1 bod, abychom byli nad Mnicháčem". Důležité tedy bylo vyhrát první dva sety a postup byl jasný. Hrály jsme výborně v poli a na síti jsme si uměly poradit víceméně s každou nahrávkou. Šly jsme si tvrdě pro první set, což se povedlo, a to 25:12. Druhý set byl vyrovnanější, trenér neustále přešlapoval, protože chtěl vítězství stejně tak jako my. V obraně v poli jsme byly opět téměř stoprocentní, na síti jsme trošku začly bojovat s vysokým blokem soupeřek. Přesto jsme si poradily a vyhrály v koncovce 25:21. V tu dobu jsme se mohly radovat, protože zlatá medaile byla naše. My ale chtěly zápas dotáhnout do konce. Trenér vyměnil účko, trošku se to projevilo v poli, ale set jsme zvládly. Vítězné kolečko bylo zasloužené. 

Hlavní sestava : N - Nováková, U - Pifková (Škvorová), B - Jindřichová, Plíhalová, S - Dopitová, Jindrová N.

dsc_0599.jpg

 O pauze došlo na vyhlašování, předávání  zlatých medailí a poháru. Poprvé v historii rumburského volejbalu jsme na špici Krajského přeboru 1.třídy. Soupeřky z Liberce nám připravily zázemí skoro jako u nás doma, jen se místo kávy bouchlo "šáňo". 

Druhý zápas už šlo jen o to si pěkně zahrát a naplno si to užít. Trenér posadil na střídačku tři hráčky ze základu, opět změnil účko a dal prostor dvěma mladým hráčkám na smeči a na náhře. První set jsme neustále dotahovaly, přesto trenér nestřídal. Hráčky na hřišti se s tím musely poprat. První set skončil prohrou 25:19, ve druhém jsme se však vrátily na vítěznou vlnu. Ve třetím setu došlo ke střídání smečařky kvůli zranění (záda), dotáhly jsme koncovku a 27:25 vyhrály. Poslední set už byla na soupeřkách vidět únava a proto jsme režisérkami  čtvrtého setu byly my. 

Hlavní sestava : N - Hýblová M., U - Škvorová, B - Jindřichová, Plíhalová, S - Dopitová, Hýblová A. (Jindrová)

"My ten pohár stejně dostaly, hej, stejně dostaly, hej , stejně dostaly."  

Teď nám už zbývá odehrát nějaý přípravný zápas kvůli baráži o 2.ligu, aby pauza od sezóny nebyla tolik znát. A hlavně se pokusit vybojovat na baráži postup.  

 

Velmi jsme si poslední volejbalový den sezóny užily. 

 

Náhledy fotografií ze složky Loko Liberec - TJ Rumburk

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář