Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečný dvojzápas

19. 12. 2019

Závěrečný dvojzápas podzimu nás zastihl v lehkém útlumu. Zraněná blokařka, za kterou nemáme náhradu, universálka hrající s bolestivým,pohyb limitujícím zraněním a značný tréninkový handicap, to vše se podepsalo na zápasech o 1.místo.
První utkání jsme ještě proti mladému a velmi bojovnému týmu z Červeného Kostelce zvládli alespoň 3:2. Naše děvčata vedla hladce 2:0, potom však soupeř přestal chybovat na servisu, zlepšil pole, naše dívky nezvládaly přihrávku a zápas šel po 2 hodinách do 5.setu, který ženy zvládly v dramatickém závěru 15:11 .Přítomní diváci (cca 40) zhodnotili tento zápas jako nejhezčí ze všech domácích utkání. Ve druhém zápase se projevilo tréninkové manko a opět špatný příjem podání, kdy soupeř přitlačil na servisu,donutil nás chybovat na přihrávce a náš stereotypní útok z kůlů si pohlídal na bloku a výborném poli. Takže 3:0 pro Kostelec.

79234618_10212068246500005_2409675909473763328_o.jpg
Sestava: Ácsová,Beranová, Bojčevová, Benešová-Jindrová, Demuthová, Hýblová A., Hýblová M., Jindřichová, Plíhalová, Strzepková L. Spokojenost určitě panuje s umístěním v tabulce a také s velmi kamarádskou a pohodovou atmosférou v týmu a za to si dívky zaslouží obzvlášť pochvalu.Co se týká herního projevu, tak není úplně podle mých představ. Děláme spoustu nevynucených chyb, často v koncovkách setů. Herní činnost jednotlivce i družstva je poznamenána tréninkovým deficitem. Na jarní část mám již několik omluv (lyžařské kurzy), tak uvidíme, jak se budeme v tabulce dále pohybovat. Z mého pohledu by bylo 4.místo úspěchem, ale věřím, že děvčata se poperou o vyšší příčky.

Zhodnotil trenér Petr Dopita pro Děčínský deník.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář