Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rumburk a Děčín - Jablonec nad Nisou

Jarní sezonu jsme začali ve značně oslabené sestavě.Bez nahrávačky,přijímající smečařky a libera.Navíc jedna z blokařek sundala před týdnem sádru z kotníku a nebylo jisté zda zápasy dohraje.Tým se však semknul a sehrál ve dvou více jak dvouhodinových bitvách, jedny z našich nejpohlednějších zápasů.Soupeř byl dynamický,s velmi rychlou hrou na síti.Naše hráčky dominovaly především na bloku a na servisu,kterým nedovolily soupeřkám přesně přihrávat a hrát rychlou hru středem hřiště,kde měly výbornou ,bývalou extraligovou hráčku.
received_470843703856046.jpeg
Oba zápasy si byly velmi podobné.Každý trval dvě hodiny a dvacet minut.Bojovalo se o každý bod až do 5.setu,kde se však vždy projevila naše zkušenost a vítězství jsme si nenechali ujít.Výborné výkony obou družstev,vynikající naši i jablonečtí diváci,hlučná atmosféra s  bubny,káva,čaj,buchty,vše zdarma,prostě sportovní i společenský zážitek.
received_482171666054313.jpeg
Sestava:   Ácsová, Demuthová, Hýblová A., Hýblová M., Jindřichová, Plíhalová, Strzepková E., Strzepková L. a na lavičce smutné a bolavé Benešová a Bojčevová.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář