Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dřevěnice 2010

18. 9. 2010

 

p8070376.jpg

Rumburská družstva žen i mužů se po beachové sezóně opět vrátilo k šestkovému volejbalu. Obě družstva se jako každý rok zúčastnila republikového antukového turnaje v Dřevěnici, letos proběhl už 57.ročník, který probíhal 7.-8.8.2010.

Počasí vypadalo slibně, avšak kolem 10.hodiny raní se obloha zatáhla a spustil se déšť. Vypadalo to, že sobota je s hraním u konce, ale půl druhá hodina rozhodla, že se s hraním končit nebude. Ve dvě hodiny se opět pokračovalo.

Mužům se dařilo, ze skupiny postoupili, ale prohráli v mezikole a tak jejich cesta nebyla dlouhá.

U žen to bylo na opak, ze skupiny postoupily z druhého místa a to s velkým štěstím. V mezikolech se však rozehrávaly a každým zápasem rostly, jak po stránce psychické, tak i samotnou hrou.

Přišlo na malé finále, kde se rozhodovalo o postup do finále. Tam se naše družstvo setkalo stejně jako loni s Lysou nad Labem, kterou porazily v poměru 2:0 na sety.

Finále se hrálo na kurtu č.3 s tribunou, kde o fanoušky nebyla nouze. Naše ženy přišlo povzbudit mnoho známých, přátel, dokonce i naše družstvo mužů. Všichni vytvářeli nádhernou a napjatou atmosféru. První set byl ve prospěch Rumburka, avšak druhý naopak. Vše rozhodl až třetí set, ve kterém jsme zvítězily 15:12.

Krásné obhájené 1.místo !

 

V neděli se hrála kategorie mixů, které se zúčasl276526.jpgstnilo i Rumburské družstvo. Ze skupiny postoupili, mezikola také zvládala a za krásného slunečného počasí se dostala až do nejlepší šestky. Ta se mezi sebou utkala ve dvou skupinách.

Avšak došly síly a Rumburku nakonec zůstalo krásné 6.místo ! 

 

Náhledy fotografií ze složky Dřevěnice 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář