Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chabařovice - TJ Rumburk 7.11.2015

9. 11. 2015

Třítýdenní zápasový výpadek díky Čes.poháru a odstoupení Kar.Varů a vynikající soupeř, to vše poznamenalo náš zápas s Chabařovicemi.

Děvčata z "Chaba" nám výborným podáním a rychlou hrou na síti nedala šanci ani na 20 bodů v setu. Nadšení proti kvalitě, to bylo málo, tahali jsme za velmi krátký konec,prostě lekce z volejbalu.Takže 2x 3:0 .

Sestava: Jindrová,Jindřichová,Plíhalová,Pifková,Hýblová A. ,Hýblová M. , Skružná,Jurková,Staňková,Motlová.

 

Článek v Ústeckém deníku:

„Bylo znát, že hraje tým z horních pater a celek, který je v soutěži na spodních příčkách. Přesto mě Rumburk mile překvapil, hrál snaživě," řekla trenérka Chabařovic Marcela Bromová.
Zdroj: http://ustecky.denik.cz/ostatni_region/volejbalistky-slovanu-se-prostrilely-do-cela-20151111.htmlUdržet koncentraci a riskovat servis tak zněly pokyny pro hráčky Slovanu. „Často jsme vedly větším rozdílem, bylo náročné se soustředit a vyhnout se výpadkům. Náš riskantní servis byl účinný, Rumburk to měl složité na smeči," popisovala trenérka Bromová.  přes dvě jasné výhry, které Chabařovice katapultovaly do čela soutěže, našla slova chvály pro soupeřky. „Omladily kádr, hrály živelný volejbal, ale vzhledem k věku dělaly hodně chyb."
Zdroj: http://ustecky.denik.cz/ostatni_region/volejbalistky-slovanu-se-prostrilely-do-cela-20151111.html


Zdroj: http://ustecky.denik.cz/ostatni_region/volejbalistky-slovanu-se-prostrilely-do-cela-20151111.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář