Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Mikulášský turnaj" 1.12.2014

2. 12. 2014

Přesto, že se Mikuláš slaví až 5.12., pojaly jsme pondělní trénink 1.12.2014 do slova a do písmene v tomto duchu (na děti v tělocvičně čekal čert, mikuláš a anděl). dsc_2978.jpg

Dětem jsme zorganizovaly „Mikulášský turnaj“. Tento turnaj jsme si udělaly ryze domácí. Pozváni byli samozřejmě i rodiče, aby po dlouhé době mohli porovnat výkony svých dětí.

Turnaje se zúčastnilo 20 dětí + 6 sourozenců. Připravily jsme dvě kategorie (dle věku, ale hlavně dle výkonnosti). V obou kategoriích byla čtyři družstva, ve starší po dvou hráčích, v mladší po třech hráčích. Aby vše probíhalo spravedlivě, vytvořily jsme družstva podle čísel, které si děti losovaly. Hrálo se systémem každý s každým na časový interval 7 min. Pravidla jsme poupravily. Mladší děti hrály oranžový minivolejbal se třemi povolenými doteky. Starší kategorie hrála malé debly. Pro nehrající družstva a sourozence byl připraven náhradní program, jako míčové a závodivé hry na volném hřišti. Po celou dobu vládla přátelská atmosféra, u některých dětí i velmi bojovná J. Všechny zápasy byly odehrány fair play. Jsme spokojené s pěkným sportovním chováním dětí. Při vyhlášení výsledků sklidilo každé družstvo veliký potlesk rodičů a dětem byly předány milé dárečky a diplomy. Na závěr bych chtěla poděkovat rodičům, kteří se přišli podívat a povzbudit své ratolesti a paní Doušové, která nám pro děti připravila pěkné dárečky s logem SI. Snažily jsme se, aby turnaj splnil jak cíle sportovní, tak zdravotní a společenské.

dsc_2976.jpg

Výsledky – mladší kategorie:

  1. Růžička Martin, Černá Eliška, Jindrová Adéla
  2. Kotmel Jakub, Zajícová Justýna, Rašínová Jana
  3. Plachý Jiří, Cóblová Tereza, Boštíková Andrea
  4. Švajgr Jaroslav, Hofmanová Valerie, Kulhavá Barbora

 

Výsledky - starší kategorie:

  1. Plíhal Josef, Čurgaliová Dana
  2. Andrš Radim, Kozlová Dominika
  3. Dědíková Anežka, Sýkorová Aneta
  4. Schejbalová Anežka, Krchová Nikola

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář