Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový Bor vs Rumburk

30. 11. 2013

30.11. 2013

Dnes jsme sehráli dva předposlední zápasy letošní podzimní sezóny. Nedokázali jsme navázat na dobrou hru z minulého týdne, kterou jsme se prezentovali proti lídrovi soutěže Malé Skále.

Alfou a omegou našich úspěchů je účast některých hráčů na utkáních. Klidu na hřišti nepřidá ani fakt, že co utkání to jiná sestava a samozřejmě to vše podpořeno netrénováním! Dnes jsme dokonce došli tak daleko, že jsme v sedmi lidech dokázali mít dva hráče na lavičce šikula rozhodčí jménem Rozum si ani nevšiml, že hrajeme v pěti!!! Bohužel pro nás to bylo za stavu 24:23 pro Boráky a tato minela ukončila druhý set prvního utkání. Ve druhém utkání jsme zaplatili daň za to, že jezdíme v tak malém počtu. Pepíček si zranil kotník a Míša lítko. Oba to statečně odpajdali, až do konce.

Teď k dnešní hře. Boráci zdaleka neměli takovou kvalitu, kterou by měl disponovat tým na průběžné třetí příčce KP I. Z mého pohledu to byla holomajzna, která neodpovídá této soutěži. Plno chyb na podání a příjmu, hodně nepřesností v útoku a vše korunoval výkon rozhodčího ROZUMA.

Naše sestava: N- Dopita, U- Rychtařík J, S- Rychtařík T, Bláha, B- Markvart, Loida, L- Janatka a potom ještě asi další tři varianty

Příští týden doma hostíme Mnichovo Hradiště, tak přijďte

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář