Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše nejtěžší sezóna

Omlouvám se všem našim příznivcům za delší odmlčení, ale z mnoha důvodů jsem to nestihnul napsat.

V sobotu 8. 10. 2022 jsem nastoupili v Praze proti favoritovi ČVUT Praha s jedním tréninkem a bez 4 opor základní sestavy jsme si moc velké naděje nedělali. Přesto jsme soupeřky zaskočili a i když 1:3, 0:3 na to nevypadá, mohli jsme uhrát další 2 sety a získat letošní první body. Zradil nás příjem a nevynucené chyby v koncovce.

Další zápasy 15. 10. 2022 jsme hráli doma s Kralupami nad Vltavou a opět stejný scénář. Když jsme již sahali po setbolu, zradil nás příjem a zmařil naději na potřebné body. Musím opět podotknout, že jsme hráli oslabeni o 4 hráčky základní sestavy a především na bloku nám tyto hráčky velmi chyběly. Takže prohra po velmi bojovném výkonu 1:3, 1:3.

22. 10. 2022 jsme odjížděli do Plzně s jinou nahrávačkou, jinou hlavní smečařkou a jiným liberem. Nesouhra, slabý příjem a malá bojovnost, takže prohra 0:3, 0:3.

5. 11. 2022 k nám zavítal Žižkov. Ve stejné sestavě jako s Kralupy ale stále bez našich opor, jsme se konečně zvedli k našemu zatím nejlepšímu výkonu a po určitých korekcích v sestavě, změně na bloku a smeči jsme i přes určitá zaváhání především na příjmu, dokázali zvítězit 3:2 a 3:0 a získat 5 bodů.

12. 11. 2022 zajíždíme do Kladna a sestava opět s otazníkem. Bohužel tato sezóna asi nebude taková jako jsme byli zvyklí, když jsme končili na čelních místech tabulky. Tým se velmi oslabil o hráčky na mateřské, z pracovních a studijních důvodů.

Sestava, ve které teď budeme nejvíce hrát: Ácsová Kar., Ácsová Kat., Beranová M., Bojčevová N., Hýblová A., Hýblová M., Jinřichová V., Vaněčková R., Vohnoutová M.

Chybí: Strzepková L., Strzepková E., Demuthová A., Jindrová - Benešová N., Rašková M.

img-20221008-wa0004.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář